laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN DE KINDERDAGOPVANG NOORD-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54620 10-03-2013 Dienstverlening Kinderdagverblijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 B.V.

omschrijving

Het bedrijf is een professionele organisatie in de kinderopvang en bestaat ca. 10 jaar. De basis die het kinderdagverblijf op elke locatie heeft is een veilige omgeving. Veilig doordat de ruimte geborgenheid en rust uitstraalt. En doordat de pedagogische vaardigheden van de medewerkers een positieve sfeer creëren.

De kinderopvang staat voor kwaliteit. Door de open communicatie waardoor alles besproken kan worden voelen de ouders en kinderen zich welkom en worden overal bij betrokken.

Het bedrijf heeft 3 vestigingen in een stad in Noord Holland. Bij elke vestiging werken vaste pedagogische medewerkers.

De huidige eigenaar wil zich gaan toeleggen op een andere branche.
Het bedrijf realiseert al enkele jaren een omzet van ca. € 450.000 per jaar met een resultaat, voor belasting en financieringskosten, van ca. 13%.

De ondernemer staat in de omgeving goed aangeschreven als kinderdagverblijf. De stroom van plaatsingen is constant te noemen.

Het bedrijf is een besloten vennootschap. Het betreft een aandelen transactie. De indicatie wat betreft overnameprijs is € 225.000.

Een bedrijf met stabiliteit, goede organisatie en gekwalificeerd personeel. De ideale kans voor een strategische koper om uit te breiden of iemand met affiniteit voor deze branche.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29