laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN CONTROLE/REGISTRATIE SYSTEMEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54567 06-05-2012 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De onderneming (B.V.) levert volledig in-house ontwikkelde systemen voor toegangsbeheer en de productie van diverse toegangs- en identiteitspassen voor de meest uiteenlopende toepassingen met betrekking tot beveiliging, controle en registratie doeleinden. Daarnaast levert de onderneming gelijktijdig, zowel als aanvulling op de verkoop van de systemen als apart, een uitgebreid dienstenpakket

De onderneming is gevestigd in Midden Nederland. Het bedrijfspand wordt gehuurd. De onderneming is niet aan de locatie gebonden en verplaatsbaar.

De afzet vindt plaats aan een uitgebreid klantenbestand, zoals ministeries, ziekenhuizen, grote dienstverlenende- en industriële organisaties.

De onderneming kenmerkt zich als een low-cost en flexibele organisatie. De omzet fluctueert tussen € 300.000 en € 350.000, is winstgevend en heeft groeipotentieel. Naast de DGA is er 1 medewerkers werkzaam met een bepaalde tijd overeenkomst.

Reden van verkoop is dat de eigenaar met pensioen wenst te gaan. Ter verkoop wordt aangeboden 100% van de aandelen. De ondermening is verkoopklaar en kan op korte termijn worden overgedragen.

Met name voor ondernemingen die zich richten op een aantal gelijke disciplines en die uitbreiding zoeken in de bedrijfsactiviteiten. Om tot een succesvolle overname te komen is het profiel van de koper:
Communicatief karakter met klantgerichte instelling, het z.g. ontzorgen van klanten. Beschikt of beschikking heeft over brede technische kennis. Kennis heeft van of beschikking hebben over programmeren van (ontwikkelen en updaten) software en web applicaties met ontwikkeltalen zoals Visual Basic, PHP en MySql. Ervaring heeft met aansturen van installateurs.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29