laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT FORMULE WAAR JE GEEN NEE TEGEN ZEGT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54562 04-05-2012 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Tex Mex & Steakhouse ineen; een bewezen franchise formule biedt een prima locatie aan in een middelgrote plaats in de provincie Utrecht.
Wat biedt deze formule:
de ideale plaats om te feesten !
In familieverband, met collega's of met vrienden, ook grote groepen zijn welkom !

Tex-Mex keuken gekruid of niet, aan U de keuze! Onze specialiteiten: Fajitas, gegrilde gerechten, de klassieker Chili con Carne, Burritos, Nachos en zo veel meer, zonder onze huiscocktails te vergeten: Margarita, Daiquiri, Pi?a Colada, enz.

De organisatie kan terugblikken op een jarenlange ondernemerservaring en heeft vooral in Noord-Amerika, maar ook in Europa een solide reputatie van professionalisme en kwaliteit opgebouwd.

Deze expertise leidt tot ??n doel: samen groeien en de commerci?le winst delen op basis van een sterk partnerschap en een constructieve relatie.

De uitstekende trainingprogramma?s en de permanente begeleiding geven een gevoel van zekerheid en vertrouwen. We vergeten zeker niet de sterke R&D afdeling, welke constant bezig is om het assortiment aan te passen aan de nieuwe trends. Deze ondersteuning vind je terug op alle vlakken, zowel in de aanloop als tijdens de eigenlijke exploitatie van het restaurant ( locatie, marktstudie, financieel dossier, locale marketing, management, etc. )


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29