laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNETMARKETING VOOR HET MKB, FRANCHISEFORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54528 01-05-2012 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

De franchisegever is een internet marketing bedrijf. Het geeft bedrijven de mogelijkheid om zich optimaal op het internet te presenteren. De Formule is in Duitsland al vele jaren zeer succesvol en breidt nu uit naar andere landen, waaronder Nederland. Hier zijn binnen een jaar al 10 franchise-partners gevonden en gestart; de formule groeit dus zeer voorspoedig in Nederland en dat is niet voor niets!

Hoe werkt de formule? In het kort: elk bedrijf kan zich gratis inschrijven en wordt dan in de betreffende rubriek in de betreffende regio getoond. Tegen betaling zijn er mogelijkheden voor een uitgebreide presentatie, opname in meerdere regio's of meerdere rubrieken. Bovendien biedt de formule een scala aan internetgerelateerde diensten, waaronder het verzorgen van websites.

Door de uitstekende database en CMS-systeem is alle bezoek te volgen en zijn dus ook zeer nuttige rapportages beschikbaar. Aantallen bezoekers aan sites zonder betaalde vermelding versus sites met betaalde vermelding bijvoorbeeld. Kortom: als franchisepartner sta je nooit met een mond vol tanden, maar met overtuigende informatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29