laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJFSTERREIN (CAT 2) + BEDRIJFSWONING A/H WATER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54510 30-04-2012 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Bedrijfsterrein (bedrijfsdoeleinden II) met een kleine loods van ca. 75 m? en met in een hoekje van de kavel een fraai gerenoveerde en verbouwde bedrijfswoning aan het water.

Vraagprijs ? 649.000,00 kosten koper.

In totaal betreft het een kavel van 5.645 m? groot op een bedrijventerrein, een zichtlocatie.

Werken op een zichtlocatie aan de invalsweg van het middelgrote Friese dorp Gorredijk (ca. 7.500 inwoners) gecombineerd met wonen aan het water met ongekende privacy . Een unieke kans om te profiteren van het beste van twee werelden.

Het terrein van in totaal 5.645 m? biedt de mogelijkheid om een bedrijfspand met kantoorruimte en/of showroom te bouwen op een zichtlocatie aan de doorgaande weg (bedrijventerrein Overtoom). Op dit moment staat er op het bedrijfsterrein een kleine loods van damwandprofiel die ruimt biedt aan een aantal auto?s en die daarnaast wordt gebruikt voor opslag. De resterende vierkante meters vormen nu grasland. Het gehele terrein, met uitzondering van de waterkant is omzoomd met natuurlijke begroeiing en biedt daardoor veel privacy.

De woning is prachtig aan de waterrand van de kavel gelegen, biedt veel comfort is perfect onderhouden en mooi afgewerkt. Er is veel aandacht besteed aan details. De woning is goed ge?soleerd, centraal verwarmd en is voorzien van een energielabel B.

Gorredijk is gelegen op de grens van de Friese Wouden en was van oorsprong een handels- en veenkoloniale plaats. Het regionale centrum Gorredijk is de grootste kern van de gemeente Opsterland en kent een groot verzorgingsgebied. Gorredijk kent een breed scala aan bedrijvigheid (ca. 350 bedrijven) met een bijbehorende economische aanzuigende werking voor de regio. Grotere plaatsen als Drachten en Heerenveen liggen op ca. 15 autominuten afstand. De op- en afrit van de snelweg A7 kan binnen 5 autominuten worden bereikt.

Mail voor een uitgebreide presentatie. En vanzelfsprekend nodigen wij u hierbij uit voor een uitgbreide bedrijfsbezichtiging.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29