laatst bijgewerkt op: 27-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MAGENTO WEBWINKELS (OMA)FIETSEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54467 26-04-2012 Detailhandel Non-Food Tweewielerspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Minder dan € 75.000 N.v.t.

omschrijving

Ter overname bieden wij een drietal niche Magento webwinkels gespecialiseerd in (oma)fietsen. Webwinkels worden te koop aangeboden omdat de huidige eigenaar ook participeert in een ander e-commerce concept en wegens tijdgebrek keuzes moet maken.

De webwinkels bieden een populair assortiment omafietsen en urban fietsen. De eerste webwinkel is opgericht medio 2010. De webwinkels zijn zo ingericht dat de nieuwe eigenaar gemakkelijk het assortiment kan uitbreiden. De webwinkels zijn volledig geautomatiseerd namelijk: een automatische koppeling met vervoerder, voorraadbeheer en uitgebreide backoffice functionaliteit. De huidige eigenaar heeft veel ge?nvesteerd in zoekmachine optimalisatie.

De verkoop gaat gedeeltelijk uit eigen voorraad en een gedeelte door middel van dropshipment. Bij dropshipment hoeft u zelf de producten niet op voorraad te houden, maar wordt de bestelling door de leverancier verzonden. Wij hebben afspraken met betrouwbare leveranciers.

De webwinkels hebben topresultaten in Google, met name op de zoekwoorden ?omafiets? en afgeleides daarvan scoren deze webwinkels erg goed.

In het boekjaar 2010 en 2011 is een aanzienlijke omzet gedraaid, wat een goed startpunt is voor een startend ondernemer of bestaande fietsenwinkel. De webwinkel wordt aangeboden net voor de start van het seizoen, zodat de overnemende partij een goede start kan maken. Het betreft verkoop van de webwinkels, dus geen aandelentransactie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29