laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


STERK WINSTGEVEND RE-INTEGRATIEBUREAU TE KOOP

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54425 23-04-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t. B.V.

omschrijving

Activiteiten

De diensten die de onderneming levert hebben betrekking op de uitvoer van re-integratie trajecten. Hierbij moet men denken aan de begeleiding van mensen die langdurig ziek zijn geweest, gedeeltelijk arbeidsongeschikt zijn geraakt, of overtallig zijn geworden. Tevens begeleidt de organisatie mensen met een werkeloosheidsuitkering. De dienstverlening van de onderneming is gericht op het terugbegeleiden van deze mensen naar een passende reguliere baan.

Het bedrijf opereert in een zeer dynamische en kansrijke markt. In deze markt heeft de onderneming ook een zeer sterke positie. Op basis van een omvangrijk, landelijk netwerk en een uitstekende reputatie bij de grote opdrachtgevers (UWV, Gemeenten) zijn de afgelopen jaren mooie resultaten behaald; in 2011 werd met circa 35 werknemers een omzet behaald van circa ? 3,5 miljoen met een EBIT-niveau rond de 20%.

De laatste jaren wordt ook de beweging gemaakt richting de private sector (werkgevers, verzekeraars). Hiermee werkt de onderneming ook hard aan de continu?teit voor de komende jaren en is de onderneming klaar om een volgende levensfase in te gaan.

Reden verkoop

De verkopende partij heeft de onderneming in 2004 opgericht. Ondanks alle kansen en uitdagingen die deze partij in de markt ziet, bestaat de wens om meer tijd vrij te maken voor andere zaken. Daarnaast is de onderneming gegroeid naar een omvang waarbij een ander type management gewenst is. Verkopende partij is uiteraard bereid bij te dragen aan een goede overdracht van de onderneming.

Gewenste Koper

De gewenste koper kan zowel een strategische partij zijn als ook een MBI-kandidaat met affiniteit in deze branche, of een aanpalende branche. Ge?nteresseerde partijen dienen over minimaal ? 250.000 aan eigen middelen te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29