laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BANDENSERVICEBEDRIJF IN NOORD-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54401 20-04-2012 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie 5 - 10 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Ter overname aangeboden een gerenommeerd bandenservicebedrijf.

De onderneming is gevestigd in een eigen bedrijfspand op een zichtlocatie in een bekende plaats in Noord-Holland. Naast levering en montage van diverse soorten banden (veelal ten behoeve van vaste klanten) voert het bedrijf tevens APK-keuringen en autoreparaties uit.

Naast de ondernemer zijn er diverse personeelsleden (zowel technisch als administratief) in de organisatie werkzaam. De onderneming wordt ter overname aangeboden aangezien de eigenaar de pensioengerechtigde leeftijd is genaderd.

Ondanks dat de onderneming een B.V.-structuur kent, wordt aan een activa-transactie de voorkeur gegeven. Het bijbehorende bedrijfspand kan worden gehuurd of gekocht.

Gezien de goede naam, het (vaste) klantenbestand, de zichtlocatie en de overzichtelijke omvang, kan het bedrijf interessant zijn voor zowel een strategische koper (o.a. een franchise-organisatie) als ook voor een geschikte MBI-kandidaat.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29