laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MOOIE, GOEDLOPENDE JEANSZAAK

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54399 20-04-2012 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Wij bieden u een mooie, goedlopende en moderne jeanszaak aan op een A1-locatie in een grote stad in Drenthe met de bekende A-merken uit het midden- en hoogsegment in de schappen.`

De exploitatie wordt aangeboden in de vorm van een activa transactie. Hierbij worden de winkelinrichting, inventarissen, apparatuur, software, het klantenbestand, de huurovereenkomst en indien mogelijk en/of gewenst het personeel, de naam en de positie bij de inkooporganisatie (met de rechten op verkoop van een groot aantal gerenommeerde merken) aangeboden voor een bedrag ad. € 99.000,00 exclusief BTW. Daarnaast wordt natuurlijk de lopende voorraad aangeboden, de waarde hiervan wordt gezamenlijk bepaald op het moment van overname en bij de vraagprijs opgeteld (verwachting: ca. € 100.000 inkoopwaarde exclusief BTW).

Het overnamebedrag biedt voldoende gelegenheid om een degelijke bedrijfsvoering op te bouwen waarmee goed geld valt te verdienen.

Voor een ondernemer die zelf in de winkel staat biedt deze overnamepropositie bovendien serieuze kansen op omzet- en winstverhoging. Er kan scherper en directer op de plaatselijke marktomstandigheden worden gereageerd en op personeelslasten kan per direct substantieel worden bespaard.

Wanneer wij uw interesse hebben gewekt dan bieden u graag een uitgebreid verkoopmemorandum aan, eventueel aangevuld met onderbouwend cijfermateriaal en overige informatie. Hiertoe zullen wij u vooraf vragen om een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

Mede namens de eigenaren nodigen wij u graag uit voor een uitgebreide vrijblijvende bezichtiging.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29