laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE MET BREAKEVEN GARANTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54381 17-04-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De realisatie neemt toe dat tijdelijk talent inzetten, kan resulteren in een concurrentievoorsprong. Onze franchiseformule ondersteunt bedrijven met tijdelijke krachten. Uitzendmedewerkers van alle niveaus maken organisaties buigzaam en weerbaarder bij tegenwind. De tijdelijke medewerker op zijn beurt, maakt graag gebruik van de mogelijkheid om in afwisselende omgevingen te werken en zich ontplooien in een breed scala van branches en culturen. Heb je een achtergrond in de commerci?le dienstverlening of de uitzendbranche en ben je toe aan een volgende stap?

Onze franchise is een concept waarmee je met een minimale investering en heel beperkt risico een vliegende start kunt maken. Je maakt deel uit van een sterk merk, krijgt een uitgebreide training en ondersteuning en bent direct ABU lid en VCU-gecertificeerd. Je krijgt de beschikking over een perfect CRM en verloningspakket en nemen wij het geen debiteurenrisico van je over. Er is sprake van een zeer beperkte investering en om zekerheid verder te vergroten kennen we een break-even garantie en kun je starten

Onze formule kent verschillende varianten. Je kunt aan de slag als branchespecialist als je over veel kennis van een bepaalde branche beschikt Je maakt dan gebruik van bestaande contacten en kennis en start online of vanuit huis. Uniek is de formule, waarbij je samen met een partner of een medewerker in zes maanden je eigen rendabele uitzendbureau start. We zoeken hiervoor mensen die elkaar aanvullen en waarvan er ??n minimaal 2 jaar ervaring heeft in de flexmarkt.
Je betaalt geen entree fee en hebt onmiddellijk toegang tot systemen en materialen die helpen bij het genereren van omzet. Wij zullen op een uiterst proactieve manier voor zorgen dat je snel in staat bent om omzet en rendement te maken. De formule levert, mits goed ingezet, een prima rendement. ?Het is geen ondernemen zonder nieten?. Ondanks alle inspanningen van de franchisegever blijft het gaan om de vaardigheden van jou als individuele ondernemer.
Graag komen we met je in contact als je durf, doorzettingsvermogen en een ondernemersgeest hebt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29