laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMPLEET MET BUSINESSONDERSTEUNING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54379 17-04-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een verhuurder van goed bereikbare, representatieve kantoorgebouwen. Daarin verhuren wij ruimten aan kleine/startende ondernemers die een volledig verzorgde werkplek voor een beperkte tijd kunnen huren. Naast deze verhuur van is er bij ons een Bedrijven Advies Punt gevestigd. Hier kunnen MKB-ers producten en diensten afnemen van een aantal gekwalificeerde aanbieders. Al deze producten zijn gericht op het verbeteren van efficiency van het zakendoen.
Ons doel is om op termijn ca. 50 van deze centra’s te openen door het gehele land. Voor de exploitatie van deze centrums zoeken wij franchisenemers die geholpen door hoogwaardige (Back-Office) systemen en lokale marktkennis snel succesvol kunnen zijn.
Met onze hulp en ondersteuning ga je, na een uitgebreide inwerkperiode, kantoorruimten verhuren aan MKB’ers. Wat je hen te bieden hebt, naast een uitstekend geoutilleerd kantoor zijn gebruikelijke zaken als administratie en business advies maar ook marketing, secretariële ondersteuning, chauffeursdiensten, webdesign etc. Ook worden er regelmatig trainingen & opleidingen, workshops, seminars, netwerkbijeenkomsten en -borrels georganiseerd.
Het verdienmodel zit in het verschil tussen aan- en verhuur en de marge op de diensten die je verkoopt aan huurders en niet huurders. Jouw klanten krijgen absolute transparantie.
Optimaal kunnen functioneren in een netwerk is een vaardigheid waar je over moet beschikken. Je hoeft geen ervaring te hebben in de vastgoedbranche maar wel affiniteit met (kleine) ondernemers, advisering en kunnen organiseren. Je denkt- en werkt op HBO niveau. Misschien heb je al ervaring als ondernemer (ZZP’er) en zoek je een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.
Als jij jezelf ziet als ondersteuner van het MKB en je bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een inspirerende franchisegever met veel oog voor innovatie en zelfstandigheid, dan willen we graag met je in contact komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29