laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FINANCIERING VOOR WINSTGEVENDE BRASSERIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54361 16-04-2012 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

- De onderneming betreft een brasserie in de provincie Utrecht. De zaak bestaat reeds 20 jaar en is een begrip in de omgeving.
- De locatie van de brasserie is in een overdekt winkelcentrum gelegen, dat naast het centrale station van de stad ligt. In het winkelcentrum zijn 100 winkels gevestigd. De brasserie ligt centraal op het middenplein van het winkelcentrum.

- De brasserie heeft 5 FTE in dienst. Hiervan zijn er 4 personen in vaste dienst. In het weekend staan er weekendmedewerkers tot de beschikking.
- In de onderneming is een broodjescorner geplaatst. Deze voorziet in een snelle gedegen service bij het afhalen van belegde broodjes.

- De ondernemers hebben 2,5 jaar geleden de onderneming overgenomen, hierbij zijn zij een financiering aangegaan met een hoge aflossing. De ondernemers hebben inmiddels een groot gedeelte van de lening afbetaald en willen deze nu herstructureren tegen een langere looptijd om de liquiditeitspositie te verbeteren.
- Naast de herstructuring wil de onderneming een kleine verbouwing doorvoeren. Reden hiervoor is dat de brasserie enigszins gedateerd is, sinds de laatste verbouwing in 2003 heeft plaats gevonden. Hiervoor is een bedrag van EUR 35K benodigd.
- De focus van de brasserie ligt op een snelle service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

- De ondernemer is op zoek naar een herfinanciering groot EUR 188K en een financiering voor de verbouwing groot EUR 35K.

- De onderneming draaide een omzet van EUR 406K en EUR 396K in respectievelijk 2010 en 2011.
- De verbouwing zal leidden tot een verbeterde uitstraling en daardoor tot een hogere omzet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29