laatst bijgewerkt op: 28-04-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OUTSOURCE ELEARNING DEVELOPMENT BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54354 13-04-2012 Dienstverlening Internetbedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Wie We zijn
Een bedrijf in Azie met internationale expertise in instructionele vormgeving, multimedia technologieën, animatie en grafische vormgeving. Onze groeiende reputatie als outsourcing bedrijf van kosteffectieve eLearning oplossingen op maat voor de locale en internationale markt. (Europa en Amerika)
Ons bedrijf heeft een toegewijd team medewerkers, bestaande uit instructionele vormgevers, copywriters, grafische vormgevers en multimedia specialisten die ontwikkelen, bouwen en herontwerpen instructionele hoogwaardige interactieve eLearning modulen die naadloos aansluiten op "het nieuwe werken & leren".
In samenwerking met onze klanten converteren wij hun bestaand trainingsmateriaal in bijv. PowerPoint naar een op maat gemaakte eLearning module.
Het bedrijf heeft veel internationale expertise in huis voor wat betreft instructionele- en grafische vormgeving, multimedia en animatie.
De diensten die ons bedrijf biedt lopen uiteen van E learning services zoals het vervaardigen van hoogwaardige animaties (3D), simulaties en micro- simulaties, grafisch design en ontwerp, tot het bouwen van software applicaties. De developers en designers hebben veel kennis en ervaring en werken met de diverse elearning tools.
Het bedrijf is onder 'Dutch Management'.
Wij zijn op zoek naar investeerders en bedrijven die veel 'online courses' willen bouwen en mede eigenaar willen worden.
De investering zal gebruikt worden om het bedrijf uit te bouwen naar een BPO.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29