laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WINKELPAND IN NOORD-HOLLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54349 12-02-2013 Detailhandel Non-Food Bloemenspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk n.o.t.k. V.O.F.

omschrijving

Algemeen:
Ter overname aangeboden een woonwinkelpand dat thans in gebruik is als bloemenspeciaalzaak, gevestigd in een kustplaats in Noord-Holland boven het Noordzeekanaal.

Reden van verkoop:
Het echtpaar dat de onderneming al vele jaren drijft heeft inmiddels de 65-jarige leeftijd bereikt. Zij zoeken daarom naar iemand die hun pand wil overnemen. Het is aan deze partij of hij de bloemenzaak voortzet of het pand voor andere doeleinden gebruikt. Het pand en de locatie zijn namelijk ook geschikt voor andere bestemmingen. Bijvoorbeeld een detailhandel in (luxe) woonartikelen, kleding, tweewielers zoals een scootercentrum, een galerie of eventueel kantoordoeleinden.

Transactie:
Gezien de omstandigheden betreft het koop van het gehele onroerend goed. Prijsindicatie: koop van het gehele pand € 399.000.
De bovenwoning wordt thans verhuurd voor circa € 12.000 per jaar.

Locatie:
Het pand is goed onderhouden en staat op een goede plek in het (oude) centrum van het dorp. In de directe omgeving van het pand bevinden zich allerlei detailhandelszaken, restaurants- en andere horecagelegenheden en enkele financiële dienstverleners (o.a. makelaars en banken). In de onmiddellijke nabijheid wordt wekelijks een dagmarkt gehouden. De vestigingsplaats telt > 25.000 inwoners. Op de begane grond is de winkel, met pantry, magazijn en koelcel met een oppervlakte van circa 145 m2. De toegang naar het magazijn/werkplaats is buitenom. Op de verdieping bevindt zich een volwaardige woning met aparte opgang. Deze woning wordt op dit moment verhuurd.

Overig:
Partijen worden na een korte screening direct in contact gebracht met de eigenaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29