laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WINSTGEVEND DETACHERINGSBUREAU IN DE BOUW

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54328 11-04-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Ter overname aangeboden in verband met leeftijd en ontbreken opvolging: een detacheringsbureau, waarbinnen de vennoten worden gedetacheerd als vakbekwame en gespecialiseerde timmerlieden op de bouwplaats van hun opdrachtgevers. Het gaat hier om 10 allround timmerlieden, die gezamenlijk binnen een vennootschap onder firma werkzaam zijn als vennoot en als ZZP'er onder managementbegeleiding.

Dit samenwerkingsverband is opgericht in 1990 door een tweetal andere vennoten (man en vrouw), die thans de gehele organisatie, waaronder acquisitie, planning werkzaamheden voor hun rekening nemen. Daarnaast verzorgen zij de volledige administratie, inclusief jaarrekening per vennoot en IB-aangifte, het afsluiten van verzekeringen, financieringen voor deze vennoten.

Beide oprichters hebben in verband met hun leeftijd besloten voor dit detacheringsbureau een kandidaat-koper te zoeken en dit bedrijf over te dragen. Hierbij heeft de vrouwelijke partner aangegeven voor dit detacheringsbureau werkzaam te willen blijven.

Het bureau is gevestigd in Zuid Holland in een kantoorruimte en heeft als marktgebied de Randstad, inclusief Utrecht en omgeving.
Het omzetniveau ligt de afgelopen jaren rond circa ? 700.000. De vennoten krijgen ieder hun beloning op basis van individuele omzet minus individuele kosten. De twee oprichters ontvangen een managementvergoeding.

De onderneming biedt goede perspectieven voor een overnamekandidaat die naast kennis als allround bouwvakman, voldoende commerci?le managementcapaciteiten beschikt om de bedrijfsvoering van dit bureau op zich te nemen en een mogelijke uitbreiding te realiseren.

De overname betreft de activa van de vennootschap onder firma van de twee oprichters.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29