laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE CONSULTANCY

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54308 10-04-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

's Werelds grootste franchise systeem op het gebied van Advisory Board en coaching voor het MKB zoekt een Master franchisee voor Nederland.

Voor de meeste MKBedrijven is het niet mogelijk, lees niet betaalbaar, om een raad van toezicht en/of een raad van bestuur te hebben. Daarmee mist de betreffende ondernemer vaak het sparren met ervaren zakenlieden, een frisse blik, een waardevolle tip.

Deze franchise formule heeft hiervoor de oplossing.

Het is een zeer doordacht en beproefd/bewezen systeem om ondernemers uit het MKB succesvoller te laten zijn; meer voldoening uit hun werk, meer winst en minder zorgen.

Voor Nederland zijn wij op zoek naar de Master Franchiser. Een ervaren executive of senior business consultant die met deze formule in Nederland aan de slag gaat. Start met een eigen regio en, zodra hij of zij de formule beheerst, franchisenemers vindt en opleidt.

De Franchisegever is al aktief in Noord- en Zuid Amerika, Europa en Nieuw Zeeland. In totaal zijn er ruim 150 franchisees die geen seconde spijt hebben gehad van de overstap.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29