laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MASTER FRANCHISE AANGEBODEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54276 03-04-2012 Horeca en Recreatie Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Namens de Franchisor bieden wij een formule aan die in de USA en Azie zich met 900 vestigingen meer dan bewezen heeft. Nu is het tijd om Europa binnen te trekken en ook de Europeanen te laten genieten van de kwaliteitsprodukten; koffie en thee.
De eerste Europese vestiging is al in aanbouw.
Wij zoeken een ervaren ondernemer/onderneming, bij voorkeur bekend met fast service formules. In Nederland zullen in de komende jaren minimaal 25 vestigingen gerealiseerd worden, volgens een overeen te komen development plan. De Master Franchiser leidt de organisatie welke alle Nederlandse vestigingen zal exploiteren; er is dus geen sub-franchise mogelijk.
Uiteraard is alle noodzakelijke kennis aanwezig bij de Franchisor. En de Franchisor realiseert zich terdege dat ieder land en iedere stad een eigen cultuur heeft, waar rekening mee moet worden gehouden.
De formule is uniek, zo wordt het totale proces van plantage tot en met verkoop in eigen hand gehouden. Kenmerken zijn de hoge kwaliteit, de uitstekende service van de gemotiveerde en kundige medewerkers en de gastvrijheid die de totale organisatie uitstraalt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29