laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLANT- EN SERVICEGERICHTE ACCOUNTANTS GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54195 26-03-2012 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Groningen Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers, een bewezen en succesvol administratie-adviesconcept op basis van franchise, is op zoek naar gedreven en gemotiveerde accountants
( RA/ AA ) met ambitie om in de stad Groningen een professioneel kantoor neer te zetten. Het concept is met name gericht op het willen zijn van sparringpartner/ controller en hecht derhalve veel waarde aan een klant- en servicegerichte benadering.

U biedt uw diensten aan tegen een transparant maandabonnement. U vertaald de cijfers in een voor uw opdrachtgever bruikbare taal en reikt derhalve daarmee de tools aan waarmee uw opdrachtgever zijn of haar doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren.

De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning ( PE punten ), de permanente beschikking over een professionele back-office waardoor u uw opdrachtgever de mogelijkheid van one-stop-shopping biedt dan wel de aan u aangeboden marketingtools, elk facet hiermee gepaard gaande is innovatief en wordt op een professionele wijze toegepast.

Onze opdrachtgever is zeer vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen en subsystemen. De huidige administratie-adviesmarkt vraagt om efficiency en geeft u daardoor de ruimte om uw gewenste en vaak noodzakelijke adviesfunctie getalte te kunnen geven.

Bent u een gedreven, ambitieus en gemotiveerde accountant die op het punt staat zijn of haar droom te verwezenlijken om een eigen kantoor op te starten en dit bij voorkeur doet binnen een professionele omgeving en bent u inmiddels in ons profiel geinteresseerd geraakt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid u uitvoerig hierover te informeren en maken wij graag een afspraak met u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29