laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISEFORMULE: ONDERNEMENDE ACCOUNTANTS MET AMBITIE GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54194 26-03-2012 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zeeland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Een van onze opdrachtgevers is een vooruitstrevend en innovatief administratie- adviesconcept ( franchise ) waarvoor wij in de regio Middelburg op zoek zijn naar RA's en AA's die toe zijn aan de volgende stap in hun loopbaan op basis van zelfstandigheid.

Het concept is met name gericht op het willen zijn van een sparringpartner/ controller en hecht derhalve veel waarde aan de vele contactmomenten met de opdrachtgever in het MKB. Uw kantoor verricht alle werkzaamheden die een "normaal" administratie-advieskantoor doet.

U biedt uw diensten aan tegen een transparant concurrerend maandabonnement. U vertaald de cijfers in een voor uw opdrachtgever bruikbare taal en reikt derhalve daarmee eveneens de tools aan waarmee hij of zij haar doelstellingen op een verantwoorde wijze kan realiseren.

De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning, de permanente beschikking over een back-office waardoor u uw opdachtgever de mogelijkheid van one-stop-shopping biedt, of 1 op 1 alle marketingtools aanreikt welke nodig zijn om uw kantoor professioneel in de markt neer te zetten en te houden, elk facet is doorontwikkeld en wordt op een zeer professionele wijze toegepast. Onze opdrachtgever is zeer vooruitstrevend waar het gaat om de doorontwikkeling van de systemen en subsystemen.

Bent u een gedreven, ambitieus en gemotiveerde accountant die op het punt staat zijn of haar droom te verwezenlijken om een eigen kantoor op te starten en dit bij voorkeur doet binnen een professionele omgeving en bent u inmiddels in ons profiel geinteresseerd geraakt, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid u uitvoerig hierover te informeren en maken wij graag een afspraak met u.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29