laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RA'S EN AA'S OP WEG NAAR ZELFSTANDIGHEID

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54193 26-03-2012 Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Flevoland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, een landelijk werkend gerenommeerd administratie-adviesconcept is op zoek naar RA's en AA's die een eigen administratie-advieskantoor willen beginnen dan wel willen doorstarten in de regio Almere.

Het concept is gericht op het zijn van een sparringpartner/ controller van uw opdrachtgever in het MKB. U levert alle diensten zoals een "normaal" administratiekantoor dit doet. U maakt de cijfers inzichtelijk voor uw opdrachtgever in begrijpelijke taal en heeft u vele contactmomenten. U biedt uw diensten aan tegen een transparant concurrerend maandabonnement. U staat dus naast uw opdrachtgever en reikt de tools aan waarmee hij of zij, zijn of haar onderneming de gestelde doelen op een verantwoorde wijze weet te realiseren.

De franchiseorganisatie reikt u alle tools aan waarmee u uw kantoor professioneel en succesvol kunt laten zijn. Of het nu gaat om de systemen waarmee gewerkt wordt, de permanente educatieve ondersteuning ( PE punten ), de permanente beschikking over een professionele back-office waardoor u uw opdrachtgever de mogelijkheid van one-stop-shopping biedt dan wel de aan u aangeboden marketingtools, elk facet hiermee gepaard gaande is innovatief en wordt op een professionele wijze toegepast.

Bent u inmiddels ge?nteresseerd geraakt door ons profiel en wilt u daar meer over weten, immers wij zijn te allen tijde gaarne bereid ook in een persoonlijk gesprek u uitgebreid te informeren, neem dan gerust contact met ons op


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29