laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISEFORMULE: MAAKT U BEDRIJVEN SUCCESVOL(LER) OP INTERNET?

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54117 16-03-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Natuurlijk zijn er talloze internet marketing bedrijven maar bij deze organisatie krijgen klanten een service die veel verder gaat dan bij de ?normale? dienstverleners op dit gebied. Daarom noemen wij ons ?een bedrijf voor internet succes!?. U kunt nu zelf franchisenemer worden in uw eigen regio. We hebben een trendsetting franchiseconcept ontwikkeld dat gecontroleerd en gecertificeerd is door de Duitse franchise vereniging (Deutschen Franchise-Verband). Ruim 100 zelfstandigen hebben hun droom van eigen baas zijn verwezenlijkt door te beginnen als franchisenemer en zij zorgen elke dag weer dat hun klanten succesvol zijn op internet. Meer dan een half miljoen bedrijven maken reeds gebruik van onze diensten om succesvol op internet te zijn.

Met dit concept heeft u de mogelijkheid om binnen een relatieve korte periode een volledig maandinkomen te verdienen. Het geeft ook de ruimte om, als u dat beter past, langzaam uit te bouwen naast uw vaste inkomen. Reeds bestaande ondernemingen kunnen met deze formule het producten pakket optimaliseren.

U profiteert van onze brede ondersteuning en vooral van de acquisitie via onze web-based ?Knooppunten?. Dit is niet alleen een uiterst effectief marketing instrument voor uw klanten maar het brengt ook nieuwe partijen met uw bedrijf in aanraking. Dit alles in een fascinerende economische sector die al jaren lang hoge groeicijfers toont.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29