laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SPARE RIBS & MEER VOOR ? 59.500

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54102 16-03-2012 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor ? 59.500 je eigen fast food bedrijf starten. Naar keuze met of zonder een franchise formule. Op een hoek aan een drukke doorgaande weg in het centrum van Zaandam is het pand gelegen. In gebruik als afhaal- en bezorgservice van maaltijden voor zowel particulieren als bedrijven in de regio. Het bedrijf kan met of zonder de huidige formule (onder meer spare ribs, ros? gebraden rundvlees, kalkoen en beenham, broodjes en salades) worden overgenomen.
Er kan worden afgehaald en bezorgd, ook ter plaatse eten is mogelijk.
Reden van de gewenste verkoop is dat de ondernemers door omstandigheden andere bezigheden hebben gekregen en het bedrijf hierdoor niet meer past in de aktiviteiten.
Voor ? 59.500 bent u eigenaar van de inventaris in het door de huidige ondernemers volledig nieuw ingerichte pand en heeft u de franchise overeenkomst overgenomen.
Het pand is zeer geschikt als bezorgdienst, mede door parkeerplaatsen op eigen terrein. Gebleken is dat er ook markt is voor een dergelijk bedrijf in Zaanstad. Hierover kunnen wij u uiteraard nader informeren.
De inventaris is slechts 1 jaar oud.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29