laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BOUWKUNDIG INGENIEURSBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54091 14-03-2012 Dienstverlening Architecten
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Het bureau is gespecialiseerd in het samenstellen van bestekboeken en andere contractstukken voor architectenbureaus en professionele opdrachtgevers en beschikt voor een zeer langjarige ervaring (35 jaar). Voor het samenstellen van bestekboeken voor bouwprojecten zijn de een groot aantal systemen beschikbaar.

De onderneming onderscheidt zich door een brede technische kennis en inzicht in architectonische en juridische consequenties van gekozen oplossingen.
De huidige eigenaar wil om een goede overdracht te realiseren, voor een nader overeen te komen periode, bij de onderneming betrokken blijven.

Gezocht wordt enerzijds naar een kandidaat-koper met affiniteit met het specialisme, in het bezit van commerciële vaardigheden en ambitie om de aanwezige cliëntportefeuille hernieuwd uit te bouwen.
Anderzijds zoekt het bureau aansluiting bij een algemeen architectenbureau dat met het specialisme de positie in de markt wil versterken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29