laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


B&B TE KOOP IN DE ALGARVE PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54082 13-03-2012 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Riante villa met diverse bijgebouwen geschikt voor verhuur/B&B in combinatie met eigen bewoning, gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 82.280 m2 in een geweldige setting in het natuurrijke Moncarapacho. De ligging, het riante perceel en de combinatie van een hoofdwoning met diverse bijgebouwen maken dit onroerend goed een perfecte mogelijkheid om uw eigen B&B/verhuur van units op te starten!!

Dit unieke object is voorzien van een hoofdwoning met 3 slaapkamers, 3 badkamers (waarvan ??n en-suite), een vide, ingerichte keuken, riante woonkamer met patio en separate eetkamer. Aaneengeschakeld aan de hoofdwoning is een 2-slaapkamer appartement gelegen met een woonkamer, keukenruimte, 2 slaapkamers en een badkamer.

Het eerste bijgebouw is een studio appartement welke beschikt over een riante woonkamer/slaapkamer met zeer luxe keuken welke volledig ingericht is met inbouwapparatuur. Er is tevens een heren en dames toilet, een open haard, bergruimte en een prachtige nieuw aangelegde wijnkelder voorzien van ventilatie.

Het tweede bijgebouw is voorzien van een kleine woonkamer (of optie voor kitchenette), een riante slaapkamer met inbouwkasten en een luxe badkamer. Deze unit is voorzien van vloerverwarming en airconditioning.
Het derde bijgebouw is tevens nieuw gebouwd en ingericht als gemeenschappelijke ontmoetingsruimte/speelruimte. Deze ruimte is ca 70 m? en beschikt over een toilet. Deze ruimte zou heel gemakkelijk in een extra unit/suite/woonruimte omgezet kunnen worden. Aaneengeschakeld is een dubbele carport. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zowel het eerste, 2e als 3e bijgebouw zijn nieuw gebouwd, gemeubileerd en direct te betrekken.
Tevens is er een bijgebouw welke ingericht is als wasruimte en separate opslagruimte. Aan de buitenzijde is een ingebouwde BBQ aanwezig met een prachtig, nieuw gebouwd overdekt terras welke uitkijkt over een groot deel van het groene perceel.

De hoofdwoning behoeft enige renovatie alsmede het 2-slaapkamer appartement welke aan de hoofdwoning geschakeld is. De overige bijgebouwen zijn compleet nieuw opgebouwd met duurzame materialen en luxe afwerking d.m.v. airconditioning, aluminium kozijnen, goede isolatie, luxe sanitair voorzieningen etc.

Op het prachtige perceel is een riant zwembad aanwezig met omliggend terras, een fruitboomgaard, vele olijvenbomen en johannesbroodbomen, irrigatie systeem, volledige omheining, een pad waardoor het gehele perceel begaanbaar is met de auto, 2 boorgaten, een septic tank en 2 toegangspoorten. De ligging is midden in de natuur van Moncarapacho met vrij uitzicht op de heuvels van het achterland, op 15 minuten rijden van het vliegveld van Faro, op 5 minuten van Moncarapacho en Olh?o stad en op minder dan 10 minuten afstand van het strand en natuurpark Ria Formosa. Perfect geschikt als verhuurobject in combinatie met eigen bewoning!

Prijs investeringsobject / B&B is ?900.000,-
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29