laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UNIVERSEEL AUTOBEDRIJF MET FORMULE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54031 07-03-2012 Detailhandel Non-Food Autobedrijven, garages, materialen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Aandelentransactie 10 - 50 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

*************************
Wij bieden te koop aan in de provincie Overijssel een uitstekend gelegen universeel autobedrijf. Het bedrijf werkt met een zeer bekende universele formule voor verkoop en reparatie. Met deze formule is het bedrijf in staat vele klanten te bedienen.
Daarnaast heeft het bedrijf zich met merkspecialisatie kunnen richten op een groter deel van de zakelijke markt waardoor er vele marktmogelijkheden zijn gecreeerd.
Het bedrijf is modern en bestaat op deze nieuwbouwlocatie pas 10 jaar. Bovendien is er in het afgelopen jaar een uitbreiding geweest van het pand en hierdoor is er meer ruimte gecre?erd en voldoet tevens het geheel aan de modernste eisen.
In de afgelopen 15 jaar hard gewerkt aan klanttevredenheid. Klantenbinding staat voorop en met de technische kennis, moderne huisvesting en de uitgebreide apparatuur is dit ook geborgd. Naast een ruim aanbod van occasions krijgt het bedrijf veel traffic door het naastgelegen tankstation.
Het bedrijf wordt aangeboden inclusief de overname van het onroerend goed op een super zichtlocatie in een prima, eveneens hedendaagse omgeving.
*************************


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29