laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GOEDLOPENDE WINKEL IN OVERIJSSELSE STAD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
54026 07-03-2013 Detailhandel Non-Food Gemengde branche
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 25.000 - € 50.000 € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Wij bieden u een goedlopende winkel in het centrum van een middelgrote Noord Overijsselse stad aan. De winkel maakt onderdeel uit van een kleine keten met een duidelijk eigen gezicht

De formule kenmerkt zich door een breed assortiment consumentenartikelen waarbij de nadruk ligt op veel voor weinig, goede kwaliteit, verrassing en nette en professionele winkels.

Het assortiment concetreert zich op kado en decor, beauty & helath en drogisterij, boeken en kaarten, kantoorartikelen, knutselassortiment, ijzerwaren, zoetwaren, huishoudelijk en speelgoed.

In zijn algemeenheid geldt men zich met wisselende producten en eenmalige partijen profileren en onderscheiden (verrassing), echter 0% tot 70% van het assortiment bestaat uit artikelen waarvoor men terug kan komen. Gebruiksartikelen, vast in het assortiment zogezegd.

Deze vestiging kenmerkt zich door de ligging op één van de belangrijke aanlooproutes naar het centrum. In totaal is er de beschikking over ca. 180 m² VVO, 20 m² magazijn en kantoor en een grote bovenwoning van ca. 160 m². De winkelstraat kenmerkt zich door een relatief groot aantal detailhandelszaken die niet onderdeel uitmaken van de bekende landelijke ketens, enkele “ketenzaken” en hier en daar “daghoreca”. De straat komt uit op het centrale marktplein en mensen die de binnenstad vanaf deze kant benaderen parkeren hun auto op één van de grote parkeerterreinen aan de kop van deze winkelstraat om vervolgens richting het centrum te gaan. Aan de kop bevinden zich tevens een aantal grote supermarkten en aanverwante zaken. Directe concurrentie is beperkt. Toeristen vormen een belangrijke doelgroep.

De eigenaar van de winkel hoopt dat een overnamekanidaat met de winkel onderdeel wil blijven uitmaken van de formule. De verkoopopbrengst zal worden aangewend voor verdere groei van het aantal winkels onder dezelfde vlag. De overnamekandidaat kan meeliften op naamsbekendheid, inkoopvoordeel en mogelijkheden met betrekking tot uitwisseling van personeel.

Wij nodigen u van harte uit voor een uitgebreide vrijblijvende bezichtiging (ook van de andere zaken) in combinatie met een gesprek met de eigenaar.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29