laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI KANDIDAAT GEZOCHT B2B SCHOONHEIDSPECIALISTES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53933 27-02-2012 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

Een ondernemer heeft, naast zijn andere succesvolle bedrijven, een bedrijf opgericht met een uniek ontharingsconcept. Dit concept wordt aangeboden aan schoonheidsspecailistes die hiermee een interresante bron van inkomsten kunnen genereren.

Inmiddels is hij bijna twee jaar met een enthousiast team (3 mdw, 1,8 FTE) de markt van schoonheidsspecialistes aan het bewerken. Het concept wordt goed ontvangen. Een full time Managing Director is nodig met focus. Er liggen nog veel mogelijkheden in oa. het uitbreiden van de productrange en het bewerken van de Belgische markt.
De huidige ondernemer heeft door het succes van zijn andere bedrijven onvoldoende tijd en aandacht voor deze nieuwe activiteit.

Naar verwachting van in 2012 het break even punt worden bereikt.

Er wordt gezocht naar een MBI kandidaat die met een inleg van EUR 65.000 zich inkoopt in deze onderneming. Hiervoor krijgt hij een aandelenbelang van 48%. Een MBI voorstel is beschikbaaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29