laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN BACK-UP COMPUTERSOFTWARE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53918 23-04-2013 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onderneming in back-up computer software en back-up faciliteiten

De onderneming heeft unieke back-up software ontwikkeld voor laptop PC’s. De software maakt het maken van back-ups van bestanden “idiot-proof” gemakkelijk, zodat een back-up nooit vergeten wordt.

De software heeft grote en unieke voordelen, enerzijds qua kosten, anderzijds qua veiligheid voor zowel de eigenaar als de storagehost van de back-up bestanden. De back-up software werkt, tot volle tevredenheid van de gebruikers, op enkele duizenden computers in Nederland.

De software is sinds kort tevens te koop in combinatie met on line back-up opslag capaciteit in een abonnement afspraak.

De back-up software is gebaseerd op een patent, dat is toegekend in Nederland en aangevraagd voor Europa en de USA.

De eigenaren van de onderneming bieden hun onderneming te koop aan en zoeken een kopende partij om de back-up software en back-up faciliteiten in Nederland, en vervolgens in Europa en de wereld verder uit te rollen. De onderneming, incl. het patent dat de software ondersteunt, zijn onderdeel van de gezochte verkoop. Meewerken in de nieuwe onderneming door de huidige eigenaren is zeker bespreekbaar.

De aangeboden onderneming is geschikt voor een (strategische) partij in de internationale verkoop of productie van hardware en/of software.
Als alternatief kan ook gedacht worden aan een Management Buy-In door een partij die risico dragend kapitaal en kennis inbrengt om daarmee de verdere uitrol van deze back-up business te gaan realiseren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29