laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OVERNAME VAN STOETERIJ

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53916 10-04-2012 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

- De ondernemer wil een overname realiseren van een stoeterij in Noord-Holland.

- De over te nemen onderneming betreft een paardenfokkerij, dit is ook de hoofdactiviteit. Hiernaast biedt het bedrijf ook onderdak voor 20 pensionklanten.
- In de directe omgeving zijn concurrenten aanwezig. De onderneming wil zich echter onderscheiden door hoog kwaliteit in de dienstverlening, de accommodaties en de prijsvoering.

- De ondernemer is voornemens een springtuin aan te leggen. Hierdoor ontstaat de mogelijkheid voor overige klanten (niet pensionklanten) om gebruik te maken van de accommodatie. In de directe regio ontbreekt een dergelijke faciliteit. Overige klanten kunnen tegen betaling tevens gebruik maken van de overdekte rijbak en andere faciliteiten.
- Hiernaast is het doel van de ondernemer om op termijn een tweede rijhal met paardenboxen te realiseren. Hierdoor kunnen er nog meer paarden gehuisvest worden.
- De omliggende gemeenten zijn allen bezig met het investeren in nieuwbouw. Hierdoor zal het mogelijke klantenbestand alsmaar toenemen.

- De ondernemer is op zoek naar een financiering groot EUR 1 mln

- De ondernemer verwacht een omzet van EUR 294K in het eerste jaar en een omzet van EUR 329K in het tweede jaar.
- De ondernemer is 2 jaar voorzitter van een paardensportvereniging geweest en samen met de managehouder actief in de bedrijfsvoering van de manage.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29