laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTEL IN DUITSLAND MET FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53846 23-04-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Dit goed onderhouden hotel is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Meschede. Meschede is een stad in de Duitse deelstaat Noord-Rijland-Westfalen en ligt langs de A44 op circa. 70 km van Dortmund en 30 km van Winterberg en Willingen. De Hennesee ligt op 2 km afstand. Naar Utrecht is het ongeveer 280 km.
Het hotel beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid. Het Sauerland is bij uitstek de toeristenregio van Duitsland en wordt jaarlijks overspoeld met wandelaars, mountainbikers en wintersporters. Het is er zowel in de zomer als in de winter goed vertoeven.
Het hotel heeft drie verdiepingen. Op de begane grond vindt u het restaurant/ontbijtzaal met 25 zitplaatsen, de bierstube (verbouwd in 2011) met een capaciteit van circa 30 gasten en het terras met 40 plaatsen.
Op de eerste en tweede verdieping zijn 10 keurig onderhouden kamers gelegen. Alle kamers zijn voorzien van badkamer, toilet en televisie.
Alle kamers zijn begin 2012 gemoderniseerd. Daarnaast is tevens begin dit jaar een nieuwe CV installatie geplaatst en is afgelopen jaar het gehele hotel buitenom geschilderd.

Naast het object ligt een pand wat momenteel in gebruik is als magazijn/garage. Dit pand behoort ook tot de verkoop. Door eventuele nieuwe exploitanten kan dit pand relatief makkelijk omgebouwd worden tot woonhuis.

Gasten komen voornamelijk uit de toeristische sector, maar ook de zakelijke markt is goed vertegenwoordigd. Meschede heeft ongeveer 33.000 inwoners en in directe omgeving zijn vele bezienswaardigheden en tal van buitenactiviteiten. Het centrum kenmerkt zich door de vele gezellige restaurants, bierstubes en winkeltjes.
Meschede ligt aan een zeer bekende wandel- en fietsroute.

Vraagprijs € 295.000,= k.k.

Er zijn in overleg met de huidige eigenaren, interessante financieringsmogelijkheden!
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29