laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE ZELFSTANDIG UITZENDBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53833 12-02-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De arbeidsmarkt flexibiliseert snel. De realisatie neemt toe dat tijdelijk talent inzetten, kan resulteren in een concurrentievoorsprong. Onze franchiseformule is in staat om organisaties te ondersteunen met tijdelijke krachten. Uitzendmedewerkers van alle niveaus maken organisaties buigzaam en weerbaarder bij tegenwind. De tijdelijke medewerker op zijn beurt, maakt graag gebruik van de mogelijkheid om in afwisselende omgevingen te werken en zich ontplooien in een breed scala van branches en culturen. Heb je een achtergrond in de commerci?le dienstverlening of de uitzendbranche en ben je toe aan een volgende stap?

Start je eigen uitzendbureau met een minimale investering en risico.
Deze unieke franchiseformule zorgt ervoor dat je een vliegende start kunt maken.
Zo maak je deel uit van een sterk merk, krijg je een uitgebreide training bij de start en goede ondersteuning daarna, ben je direct ABU lid en VCU-gecertificeerd, beschik je over een perfect CRM en verloningspakket en heb je geen debiteuren risico. Verder biedt de formule een unieke Break Even garantie en kun je starten met een lage investering van ca ? 5.000 (branche specialist) of ? 10.000 (Duo flex Formule).

De formule kent verschillende varianten. Zo kun je aan de slag als branche specialist. Ben je professional met veel kennis van een branche, maak dan gebruik van je contacten en kennis en start online of vanuit huis. Uniek is de formule, waarbij je samen met een partner of een medewerker in zes maanden je eigen rendabele uitzendbureau start. We zoeken hiervoor mensen die elkaar aanvullen en waarvan er ??n minimaal 2 jaar ervaring heeft in de flexmarkt.

Er is geen sprake van een entree fee en je hebt onmiddellijk toegang tot systemen en materialen die helpen bij het genereren van omzet. Wij zullen op een uiterst proactieve manier voor zorgen dat je snel in staat bent om omzet en rendement te maken. De formule levert, mits goed ingezet, een prima rendement. Vanzelfsprekend zijn er geen garanties. ?Het is geen ondernemen zonder nieten?. Ondanks alle inspanningen van de franchisegever blijft het gaan om de vaardigheden van jou als individuele ondernemer.

Graag komen we met je in contact als je durf, doorzettingsvermogen en een ondernemersgeest hebt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29