laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT VAN HOOGWAARDIGE ZONWERING SYSTEMEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53832 11-07-2013 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Mogelijkheid tot overname van een internationaal opererende onderneming gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige zonwering- cq. lichtregelingssystemen, op basis van maatwerk en in serieproductie. De onderneming is sterk in specifieke en technisch uitdagende projecten. Voor 2013 is er een redelijke orderportefeuille met projecten.

De producten zijn geschikt voor particuliere toepassing, utiliteitsbouw, fabriekscomplexen, openbare gebouwen en musea. De afnemers zijn grote gespecialiseerde zonweringsbedrijven met een adviesfunctie, architecten en adviseurs op het gebied van lichtregeling. Veel bedrijven binnen een aantal wereldwijde overkoepelende organisaties zijn afnemer.

Vanuit haar vestiging in Noord-Brabant worden klanten over de hele wereld bediend. De onderneming is gevestigd in een gemoderniseerd huurpand dat ruimte biedt voor het opschalen van de productie. Mede dankzij recente verbouwing is de benodigde infrastructuur hier reeds op voorbereid.

De potentiële koper dient in beginsel gezocht te worden binnen de navolgende doelgroepen:
• Bedrijven die zich richten op een aantal gelijke disciplines en die uitbreiding zoeken in de bedrijfsactiviteit.
• Bedrijven die actief zijn in de bedrijfskolom.

Na ondertekenen van een NDA is er een uitgebreid informatiememorandum beschikbaar. Na bestudering van het IM stellen we geïnteresseerden graag in de gelegenheid om aanvullende vragen te stellen en, na gebleken interesse, kennis te maken met de verkoper.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29