laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUWE ONLINE TOUROPERATOR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53826 10-02-2012 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 75.000 - € 100.000 B.V.

omschrijving

- Het betreft een online touroperator die via internet diverse bus- en vliegreizen aanbiedt.
- Op korte termijn wil deze online touroperator behalve de huidige reizen, ook een ?groupon-concept? aanbieden op reisgebied. De touroperator wil voornamelijk concurrerend zijn op prijsniveau en hoopt middels uitstraling een breed en modern publiek te bereiken.
- De onderneming is onlangs opgezet door ondernemers die al zeer lang in de reisbranche zitten. Kenmerken van de ondernemers achter dit concept:
o 20+ jaar ervaring in de reisbranche bij diverse reisconcepten, reisbureaus en touroperators en in diverse functies;
o Reeds eerder een onderneming opgezet die op haar hoogtepunt EUR 50 mio. omzet draaide;
- Belangrijk is de aansluiting bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden [SGR], De SGR biedt garantie voor het geval dat een aangesloten reisorganisatie wegens financieel onvermogen zijn verplichtingen niet nakomt.
- Momenteel wordt gesproken met grote partijen, waaronder luchtvaartorganisaties. Dit gaat over het aanbieden van meer vliegreizen dan de onderneming nu doet en bijvoorbeeld het kopen van vliegtickets via een nieuw systeem dat lijkt op een combinatie van een veilingsysteem en groupon, waarbij de vakantieganger goedkoper uit is en vliegtuigmaatschappijen hogere bezetting cre?ren.
- De website van de onderneming is in februari 2012 online gegaan.
- Voor verdere uitbreiding van het concept zijn de ondernemers op zoek naar EUR 50.000,--. Dit wordt onder andere ge?nvesteerd in het platform en de marketing.
- Investeren in ondernemers die een grote ervaring hebben binnen de reisbranche. Zij hebben reeds eerder een bedrijf van ?scratch? af aan opgebouwd tot een winstgevend bedrijf met een omzet van EUR 50 mio. Dit bedrijf geniet grote bekendheid.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29