laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


RESTAURANT + 10 SUITES IN ALBUFEIRA - PORTUGAL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53793 06-02-2012 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 Eenmanszaak

omschrijving

Volledig ingericht restaurant inclusief professionele keuken + 10 suites met allen een complete badkamer! + nog eens 2 volledige 2-slaapkamer appartementen gelegen op een riant perceel van circa 5.000 m2 m?t zwembad en een grote parkeerplaats op een geweldige locatie nabij het Falesia strand!! Perfecte kans om goede inkomsten te werven en direct aan de slag te gaan.

Dit restaurant/hotel is gelegen nabij het Falesia strand in de omgeving van Albufeira / Olhos de Agua / Pat?. De ligging is op 5 minuten lopen van het strand.
Het object bevat een volledig ingericht restaurant inclusief professionele keuken, tafels, stoelen, inventaris etc.
Tevens zijn er 10 suites (slaapkamers + en-suite badkamers!!) gereed om te verhuren alsmede een souterrain waar nog 2 appartementen gelegen zijn met beiden 2 slaapkamers, badkamer, woonkamer en keuken; wat bijvoorbeeld ideaal zou zijn om als eigenaar te gebruiken als woonruimte.

De ligging is op een perceel van circa 5,000 m2 inclusief zwembad!! Een commercieel perceel op deze locatie met deze potentie is heel zeldzaam!!
De eigenaar van dit prachtige object wil graag verkopen en wij mogen u dit object aanbieden. TIP: Wees er snel bij, want dit is mogelijk wel uw ?once in a lifetime??

Prijs: ? 600.000,-
Omzetgegevens; op dit moment is er geen activiteit.

Note: naastgelegen zijn nog 2 percelen van een zelfde afmeting welke te koop zijn; uitbreiding van faciliteiten voor gasten met sauna, sportactiviteiten of dergelijk zou daarop heel goed mogelijk zijn.

Wees er snel bij want dit staat niet lang te koop!

Tags (trefwoorden)
Restaurant | Suites | Albufeira | Portugal | BedrijfsovernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29