laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNERS VOOR NIEUWE VESTIGING N-O NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53759 23-04-2013 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Overijssel Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een toonaangevende adviesorganisatie op het gebied van "aan-en verkoop van bedrijven”. Zij gaat de organisatie uitbreiden met een vestiging in Noord-Nederland (in principe in de Kop van Overijssel c.q. Zwolle). Voor dit kantoor zijn wij op zoek naar een nieuwe partners met ervaring op het gebied van bedrijfsoverdracht in de ruimste zin van het woord.

De gezochte partner sluit zich als zelfstandig ondernemer aan bij een reeds jaren bestaande landelijk opererende organisatie, met meer dan tien ervaren partners. Er wordt gewerkt vanuit het nieuwe kantoor "Noord" onder één naam en met een gezamenlijk marketing en verkoop beleid. Ervaringen en werkmethodieken worden met elkaar gedeeld. Ervaring in de M&A branche en ondernemende instelling is een must.

Een pracht kans voor mensen die als zelfstandig ondernemer willen starten in een actieve en stimulerende werkomgeving of voor zelfstandig werkende adviseurs die zich graag willen aansluiten bij een organisatie zonder hun zelfstandigheid te verliezen. Zelfstandigheid in Verbondenheid is ons credo.

Doel is om eind 2012 dit kantoor te openen. Voor dit kantoor is er plaats voor 4 tot 5 partners in totaal, waarvan er reeds 2 werkzaam zijn in de organisatie.

Tags (trefwoorden)
Partners | Aankoop | Verkoop | Bedrijven | Regio Zwolle

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29