laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


OVERNAME COMMUNICATIESPECIALIST HEALTHCARE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53743 27-01-2012 Dienstverlening Reclamebureaus
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 € 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

- Het betreft een marketing- en communicatiebureau dat zich specifiek richt op de sector healthcare. De organisatie wordt gekenmerkt door zijn originaliteit, creativiteit, betrokkenheid en enthousiasme.
- De ondernemer heeft inmiddels een leeftijd bereikt waarop hij langzaam denkt aan een bedrijfsoverdracht. Hiervoor is de onderneming op zoek naar een kandidaat die wenst de aandelen over te nemen en eventueel ook de dagelijkse leiding wil nemen. Dit betekent dat hij zijn succesvolle marketing- en communicatiebureau aanbiedt.
- De onderneming is gevestigd is het midden van het land en er zijn 5 mensen werkzaam.
- De onderneming is gespecialiseerd in healthcare communicatie. Het fundament van deze specialiteit is ontstaan jarenlange ervaring in de gezondheidszorg
Deze specialiteit is gefundeerd op jarenlange ervaring binnen de gezondheidszorg: van medische hulpmiddel tot pati?ntenorganisatie. De identiteit wordt onderstreept door het zorgvuldig opgebouwde netwerk binnen de medische professie en de kennis van de wet- en regelgeving.
- Het betreft een zeer stabiele onderneming, met een sterke winstgevendheid. De onderneming heeft aansprekende opdrachtgevers en heeft een mooi productportfolio gevuld met opdrachten gedaan in het verleden.
- Tot de klantenkring behoren diverse grote namen uit de healthcare sector waaronder Abbott, ConvaTec, Mediq CombiCare, Ferring, Johnson & Johnson Vision Care, Leo Pharma, sanofi-aventis en Zambon.
- Er is een grote verscheidenheid aan opdrachten, zowel offline als online waarbij het bureau de expertise die opgedaan wordt met non-healthcare klanten (GarantiBank, Mercis, Warner Bros e.a.) o.a. aanwendt bij de ontwikkeling van een uitgebreide communicatie strategie. De focus ligt op below the line waarbij naast productcampagnes ook aandacht wordt besteed aan organisatie van congressen, nascholing en events
- De onderneming is succesvol te noemen en daarbij stabiel. De onderneming heeft een omzet van EUR 1.5 mio. en daarbij een winstgevendheid van circa 25%.
- Communicatie in de healthcare sector wordt steeds belangrijker. Nieuwe mogelijkheden en mondige pati?nten zorgen dat zorgkosten blijven stijgen, waarbij pati?nten steeds vaker invloed hebben op de keuze die gemaakt wordt. Het is daarom voor bedrijven actief in de zorgsector steeds belangrijker om goed te informeren middels uitgekiende marketing en communicatie.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29