laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: BEDRIJFSCONSULTANTS MET COMMERCIEEL TALENT GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53729 26-01-2012 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een jonge dynamische franchiseorganisatie op het gebied van organisatie- en adviesvraagstukken. Hiervoor heeft zij een unieke werkmethodiek ontwikkeld gericht op het slaan van een brug tussen beleid en uitvoering. Bij deze organisatie is het uitgangspunt ?ondernemers voor ondernemers? die allemaal dezelfde missie nastreven: "Wij geloven dat door het beste uit mensen te halen uw onderneming bloeit?.

De opdrachtgevers bevinden zich zowel in de profit als in de non profit sectoren en zijn zich ervan bewust dat de groei van de onderneming alleen binnen verantwoorde kaders kan plaatsvinden, dat zij de kennis binnen de onderneming willen behouden en de organisatie zich zal moeten focussen op de kernactiviteiten van de onderneming. Het pakket van verbetervoorstellen biedt de consultant uitstekende mogelijkheden om de gesignaleerde vervolgtrajecten dan wel zelf te mogen uitvoeren dan wel deze te mogen begeleiden. Doordat iedere consultant binnen de franchiseorganisatie zijn eigen specialisme heeft en er sprake is van een uitgebreid kenniscentrum, kunnen onze consultants de markt in de volle breedte bedienen. De vervolgtrajecten begeven zich op het gebied van kwaliteitsmanagement, logistieke bedrijfsprocessen, organisatieontwikkeling, HRM, strategie en marketing, financieel management, interim management en nog veel meer.

Wij zoeken ambitieuze franchiseondernemers met een positieve levensinstelling. U functioneert minimaal op HBO+ niveau en u beschikt over senioriteit en een ruime (commerci?le) ervaring op het gebied van organisatie- en adviesvraagstukken. U bent gedreven in gedisciplineerd uw doelstellingen te realiseren. U kunt zowel geheel zelfstandig als in teamverband werken en u levert graag een proactieve bijdrage aan de verdere professionele ontwikkeling van de organisatie.

Bent u inmiddels ge?nteresseerd geraakt en wilt u hierover ge?nformeerd worden, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn altijd gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.


Tags (trefwoorden)
Bedrijfsconsultants | Commercieel | Talent | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29