laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE: WEDDING PLANNERS EN EVENT MANAGERS OPLEIDEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53728 26-01-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Gegrepen door het Wedding Plannen? Toe aan het geven van opleidingen? Grijp dan nu de kans en wordt DE Wedding Planner School in Nederland.
De Engelse moederorganisatie ondersteunt je bij het opzetten van je eigen opleidingsinstituut met de exclusieve rechten voor heel Nederland. Met de kennis die zij hebben, de ervaring in Engeland en elders en de uitstekende reputatie, kun je direct na je opleiding aan de slag en maak je al heel snel omzet.
Je biedt opleidingen voor Wedding Planners en Event Managers op diverse niveaus; starters, mid careers en ervaren professionals. De opleidingen kunnen zowel klassikaal als via internet als individueel gegeven en gevolgd worden. Afronding vindt plaats met een erkend certificaat.
Dus: toe aan een eigen opleidingsbedrijf, gegrepen door Weddings & Events, op zoek naar vrijheid en zelfstandigheid in combinatie met een succesvolle, ervaren en gedegen partner: vraag meer informatie aan over deze franchise formule.

Tags (trefwoorden)
Wedding | Planners | Event | Managers | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29