laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNET SUCCES BIEDEN AAN BEDRIJVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53717 25-01-2012 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Natuurlijk zijn er talloze internet marketing bedrijven maar bij deze van origine Duitse franchise formule krijgen klanten een service die veel verder gaat dan bij de ?normale? dienstverleners op dit gebied. Daarom noemen wij deze formule ook wel ?een bedrijf voor internet succes!?. U kunt nu zelf eigenaar worden van een agentschap in uw eigen regio. We hebben een trendsetting franchiseconcept ontwikkeld dat gecontroleerd en gecertificeerd is door de Duitse franchise vereniging (Deutschen Franchise-Verband). Ongeveer 90 zelfstandigen hebben hun droom van eigen baas zijn verwezenlijkt door te beginnen als franchisenemer en zij zorgen elke dag weer dat hun klanten succesvol zijn op internet. Meer dan een half miljoen bedrijven maken reeds gebruik van de diensten van deze franchise-formule om succesvol op internet te zijn.

H?t concept voor uw!

Met deze formule heeft u de mogelijkheid om binnen een relatieve korte periode een volledig maandinkomen te verdienen. Het geeft ook de ruimte om uw eigen bedrijf in uw eigen tempo uit te bouwen naast uw vaste inkomen. Reeds bestaande ondernemingen kunnen met dit concept het producten pakket optimaliseren.

De formule levert de basis voor uw eigen internetbedrijf, welke u met uw inzet kan laten uitgroeien tot een succesvol bedrijf. U profiteert van onze brede ondersteuning en vooral van de acquisitie via onze web-based ?Knooppunten?. Dit is niet alleen een uiterst effectief marketing instrument voor uw klanten maar het brengt ook nieuwe partijen met uw bedrijf in aanraking. Dit alles in een fascinerende economische sector die al jaren lang hoge groeicijfers toont.

Voor u belangrijke informatie

Waarschijnlijk wilt u nu meer weten! Wij vertellen het u graag en geven u alle gewenste informatie.Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29