laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT NICHEPRODUCTEN INFRA- EN UTILITEITSBOUW

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53715 24-03-2012 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 € 400.000 - € 500.000 Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Activiteiten:
Het betreft een onderneming met als kernactiviteit het produceren van specifieke bouwgerelateerde producten voor de infra- en utiliteitsbouw. De onderneming heeft de beschikking over haar eigen ontwikkelcapaciteit om het kwaliteitsniveau van haar producten continu te kunnen verbeteren. Het gehele productieproces is in-house van grondstof tot eindproduct. Het afzetgebied voor de producten is West-Europa.

De onderneming onderscheidt zich onder andere op het gebied van productkwaliteit en haar uitstekende reputatie in de markt waarin zij opereert. Er is voldoende verbeterpotentieel aanwezig, onder andere op het gebied van verdere commercialisering.

Reden van verkoop:
De huidige eigenaren hebben de onderneming middels een MBO verworven. De technisch en commercieel directeur hebben beide vanwege hun leeftijd besloten om hun aandelen te verkopen. De financieel directeur is, afhankelijk van de koper, voornemens zijn aandelenbelang te behouden.

Regio:
De onderneming is gevestigd in het Oosten van Nederland.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29