laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SNOEP- EN FRISDRANKAUTOMATEN OMG. ARNHEM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53693 23-01-2012 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. Eenmanszaak

omschrijving

Verkocht worden 11 locaties in de omgeving van Arnhem. Op deze locaties zijn 13 snoep- en/ of frisdrankautomaten geplaatst welke in eigendom zijn. De locaties betreffen voornamelijk bedrijfsgebouwen. De omzet is ca. ? 50.000,- per jaar met een brutomarge van 55%. De automaten zijn allen modern en goed onderhouden.
Het tijdsbeslag is ca. 6 uur per week.
De verkoper heeft meerdere automaten. Vanwege de tijdsdruk wil hij zich concentreren op Noord Nederland waar hij de meeste klanten heeft. De automaten in de regio Arnhem zijn voor hem inefficient geworden en woren daarom aangeboden. Het betreft in deze de verkoop van een deel van zijn onderneming. De handelsnaam e.d. worden niet verkocht. Verkocht worden de automaten in eigendom en de locaties waar deze geplaatst zijn. Het is een ideale aanvulling op een reeds bestaande onderneming of een vliegende start voor een ondernemer die zich op deze markt wil gaan begeven.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29