laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GRIEKS RESTAURANT GELEGEN IN BODEGRAVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53617 13-01-2012 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 N.v.t. Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Het Grieks restaurant ligt in het oude gedeelte van Bodegraven dicht bij de diverse andere horecagelegenheden. Tevens bevindt het restaurant zich op loop afstand van het station en zijn er voldoende parkeerplaatsen in de omgeving van deze locatie. Veel gasten weten dit grieks restaurant te vinden. Bij binnenkomst kom je gelijk in het zitgedeelte welke uitkijkt op de spoorstraat. Achterin het restaurant is in het rechtergedeelte de keuken en de toiletgroep te vinden.
Het restaurant is ongeveer 70 m en de keuken met opslag is ongeveer 30 m. Er kunnen ongeveer 50 gasten plaatsnemen. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur. Het horecabedrijf is eventueel zonder personeel over te nemen. De huidige ondernemer moet om dringende redenen terug naar Griekenland. Gezien de tijdsdruk wordt dit horecabedrijf voor een zeer lage prijs verkocht. Indien de nieuwe horecaondernemer enige ervaring heeft met de mediterraanse keuken kan de lijn worden door gezet en er een flink ondernemersloon worden verdient.
Tevens zijn er bezorg mogelijkheden, deze worden momenteel niet door de huidige eigenaar benut.

Tags (trefwoorden)
Grieks | Restaurant | Bodegraven | BedrijfsovernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29