laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOTELONTWIKKELING OOSTVOORNE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53600 23-04-2013 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het te realiseren hotel ligt op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten, direct grenzend aan het Brielse meer. Op het meer is veel recreatie en pleziervaart. Het eiland wordt enerzijds gekenmerkt door bedrijvigheid (wereldhaven Rotterdam) en anderzijds door de nabij gelegen Zeeuwse eilanden. In de directe omgeving van Oostvoorne is naast bedrijvigheid dan ook rust, natuur en cultuur te vinden. Dit maakt het gebied uniek en biedt voor een hotel ongekende mogelijkheden.

Het hotel wordt aan de rand van Oostvoorne, op steenworp afstand van de recreatieve haven gebouwd.
In de ontwerpplannen betreft het een half rond gebouw met drie verdiepingen een begane grond en een souterrain. De totale bruto vloeroppervlakte bedraagt momenteel 6.500 m².
De indeling van het hotel, het aantal kamers en het sterrenniveau zijn nader te bepalen. De opzet is een viersterrenhotel met circa 80 kamers. In de directe omgeving is er voldoende parkeergelegenheid.

Zowel koop als huur van het vastgoed is mogelijk. In een persoonlijk gesprek met de eigenaar/ontwikkelaar kunnen afspraken gemaakt worden over opleveringsniveau, prijzen en overige voorwaarden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29