laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AUTOMOTIVE BEDRIJF MET DIVERSE ACTIVITEITEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53580 11-02-2012 Groothandel Groothandel in auto`s en accessoires
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Wie zijn de ondernemers?
De onderneming is een specialist in de automotive branche gevestigd in de Randstad. De onderneming wordt aangestuurd door de twee eigenaren welke reeds meer dan 20 jaar ervaring hebben in het vak.

Wat doet de onderneminig?
De onderneming richt zich op een drietal speerpunten, namelijk: werkplaats (allround schadeherstel & onderhoud), (inter)nationale handel in Mitsubishi onderdelen en begeleiding van promotieactiviteiten voor autofabrikanten (preparatie, transport & besturing). De focus van deze activiteiten zijn gericht op de zakelijke markt.
Grote wereldmerken maken gebruik van de expertise van de onderneming om hun promotiefilms en foto?s zo optimaal mogelijk uit te voeren. De onderneming prepareert, transporteert en bestuurt de betreffende auto?s tijdens de maak van de promotiefilms. Preparatie gebeurd vooraf en, indien nodig, op locatie.
De onderneming is Mitsubishi specialist. Zo biedt zij een uitgebreid assortiment van gebruikte en nieuwe onderdelen. Door de ruime logistieke ervaring kan zij een effici?nte verzending verzorgen en alle bijhorende papierwerk verzorgen.
Als allround schadeherstel & onderhoudsbedrijf heeft de onderneming uitstekende kennis en apparatuur om de reparatie/het herstel uit te voeren voor een divers aantal merken.

Wat zijn de aandachtspunten?
Door de crisis heeft de onderneming een krimp moeten ondergaan. In 2010 is een groei wederom gerealiseerd. Op dit moment is er sprake van een liquiditeitstekort. De onderneming heeft een omzet van een kleine EUR 700k gerealiseerd in 2010.
De onderneming is op zoek naar een kapitaal van EUR 175k om de balans te verstevigen. Het betreft geen volledige overname.

Wat zijn de acquisitiemotieven?
De onderneming heeft een zeer goede naam opgebouwd bij verschillende wereldmerken inzake de preparatie & begeleiding van promotiefilms. Enige promotiefilms zijn beloond met prestigieuze awards.
De afdeling schadeherstel kent een behoorlijk sterke omzetgroei de afgelopen tijd.
De ondernemers hebben een sterk netwerk met verschillende leasemaatschappijen.
De onderneming beschikt over een hoogwaardige kennis.

Tags (trefwoorden)
Automotive | Bedrijf | Randstad | Participatie

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29