laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERSCHEIDEND FASTFOOD RESTAURANT IN APELDOORN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53522 02-01-2012 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 100.000 - € 150.000 Eenmanszaak

omschrijving

Het betreft een fastfood restaurant welke zich ten opzichte van andere fastfood restaurants onderscheid op gebied van kwaliteit en assortiment. Naast het standaard assortiment, wordt er een uitgebreid assortiment met Turkse specialiteiten aangeboden.
Het restaurant is gelegen in Apeldoorn, in de directe omgeving van alle bekende caf?s. Naar de toekomst toe biedt deze locatie veel potentie. Schuin tegenover het restaurant is men de nieuwe Tivoli 3D bioscoop aan het bouwen!! Deze bioscoop krijgt maar liefst zes zalen. Dit zal een zeer positieve ontwikkeling hebben op het aantal passanten in de Nieuwstraat!

Het restaurant biedt plaats aan maximaal 80 gasten, heeft een hoog afwerkingniveau en is keuring onderhouden. Aan de voorzijde is een terras aanwezig, met plaats voor 16 gasten.

De exploitatie wordt gevoerd in een huurpand. In 2007 is het restaurant compleet vernieuwd.

De afgelopen jaren is er, mede dankzij een goede omzet en een juiste kostenstructuur, een zeer goed rendement behaald. Gezien de ontwikkeling in de omgeving, is er ook nog groei mogelijk.

Vraagprijs: ? 139.000,=
Bedrijfsexploitatie bestaande uit:
bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam,
goodwill, huurderbelangen en website

Huurprijs per jaar: ? 42.000,= excl. BTW

Tags (trefwoorden)
Fastfood | Restaurant | Apeldoorn | BedrijfsovernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29