laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHITTEREND HOTEL RESTAURANT IN WALLIS,ZWITSERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53509 29-12-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 1.000 - 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het Hotel ligt aan de rand van het authentieke Zwitserse bergdorp Gluringen, in het district Goms, welke deel uitmaakt van het Kanton Wallis.
Het bedrijf ligt op 1.350 meter hoogte, dicht bij de passen Nufenen, Grimsel, Furka en Gothard. Zowel per auto als per openbaar vervoer is het hotel goed te bereiken. Het hotel ligt in een van de mooiste langlauf gebieden van Zwitserland. De loipes liggen op 500 meter afstand van het hotel en zijn meer dan 100 kilometer lang. Daarnaast is er naast het hotel een skilift voor kinderen en zijn er binnen een straal van 12 kilometer diverse skigebieden met in totaal 99 kilometer aan pisten. Dit gebied behoort tot het werelderfgoed Aletsch met Riederalp en Bettmeralp.

Het hotel beschikt over 30 hotelkamers, verdeeld over vier verdiepingen. Verder beschikt het over een gezellig restaurant, een sauna, een fitness ruimte en een terras aan de voorzijde van het gebouw.
Op het terrein is een aantal plaatsen ingericht als camper-plaats.

Het geheel is gelegen op een perceel van circa 5.000 m2. Op de eerste etage is er een eigenaren appartement aanwezig.

Er is een brede en gevarieerde doelgroep welke onder andere bestaat uit wintersporters, motorrijders, rustzoekers en wandelaars. Naast veel gasten uit Nederland, komen er ook gasten uit onder andere Zwitserland zelf, Frankrijk, Duitsland en Itali?.

De huidige eigenaren hebben het hotel in 2006 aangekocht. In de afgelopen vijf jaren zijn zij continu bezig geweest het hotel zo in te richten en aan te passen, dat het aan de eisen van de hedendaagse gast voldoet.

Vraagprijs: op aanvraag
Onroerende zaken, bedrijfsinrichting, inventaris,
goodwill, handelsnaam en website
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29