laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DETAILHANDEL EN GROOTHANDEL IN KRALEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53347 07-12-2011 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname aangeboden:
Detailhandel en Groothandel in kralen

Ref: 914jp

IN PRIJS VERLAAGD

Info bedrijf
Eenmanszaak.
Verkoop van kralen, fournituren, veters, gereedschap en gerelateerde producten aan particulieren en de detailhandel. Goede en bekende website/webshop. Er worden ook succesvolle workshops gegeven waarbij de producten worden verkocht.

Locatie
Nederland. Activiteit is niet locatie gebonden en gemakkelijk verplaatsbaar.

Omvang
De activiteiten worden aangeboden zonder personeel.
Omzet heeft in het verleden gefluctueerd tussen ?73.000 en ?15.000 met een respectievelijke bruto winst van ?35.000 tot ?6.500.

Afzet
Zakelijke afnemers zijn schoonheidsalons, nagelstudio?s, kralenshops/webwinkels, pedicures en collega bedrijven die ook op de sieradenbeurzen staan. Afzet aan particulieren richt zich op creatieve mensen die graag sieraden maken.

Bijzonderheden
Goede reputatie opgebouwd sinds 2005. De activiteiten staan nu op een lager niveau door tijdgebrek. Flink klantenbestand, deels terugkomende afnemers.

Reden verkoop.
De huidige ondernemer wil zich op andere zaken richten en heeft onvoldoende tijd voor deze activiteit. De activiteit wordt aangeboden bij gebrek aan opvolging. Goede begeleiding van de overdracht is mogelijk.

Activa transactie
De activiteiten, voorraad, namen en websites worden aangeboden middels een activa transactie. Totaalprijs van de activa is ?25.000 opgebouwd uit de waarde van de voorraden en investering in de websites / automatisering.

Deze onderneming is bijzonder interessant voor een ondernemer of onderneming die aanvullende activiteiten heeft en strategisch voordeel heeft van koppeling van activiteiten. Dit is ook een interessante kans voor een startende ondernemer.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29