laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTEGRATIE VAN KEUKEN, WINKEL EN INTERNET

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53312 02-12-2011 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Ambachtelijkheid en authenticiteit kenmerken onze Fresh foodformule. Niet alleen is de formule modern vormgegeven, zij speelt in op veel kooptrends van dit moment.

Het is dan ook geen traditionele winkel. Daarvoor is de versafdeling te groot, de keuken te nadrukkelijk aanwezig en speelt het internet een te grote rol. Onze formule draait vooral om beleving. In de open keuken worden producten voor de versafdeling gemaakt en voor directe consumptie. De beleving zit verder in de uitstraling, passie, kook clinics, wijn cursussen en de unieke producten. Kwaliteit, energie en passie vatten de beleving goed samen. De locatie is van belang. Nog veel belangrijker is het ondernemerschap. Dit is een integraal onderdeel van de formule. Juist daarom hebben wij de formule in franchisevorm gegoten. Wij zoeken mensen die samen met ons aan de formule willen bouwen en deze actief uitdragen. Jij bent de formule en de formule, dat ben jij. Onze ondernemers zijn lokaal bekend, gedreven, pragmatisch en communicatief sterk. Je bent ondernemer of wilt dat worden. Je hebt een passie voor (Italiaans) koken. Je hebt stijl, bent goed met goed met klanten en hebt een externe blik. D.w.z. dat je gericht bent om het binnen brengen van nieuwe klanten. Vanzelfsprekend beschik je over financi?le middelen om de opstart van je bedrijf te financieren.

Wij zijn graag bereid, ook in een persoonlijk gesprek, uitgebreid te informeren.

Tags (trefwoorden)
Franchise | Integratie keuken | winkel | internet

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29