laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF SERVICEVERLENING LUCHTBEHANDELINGSKASTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53302 01-12-2011 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Drenthe Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Het bedrijf levert serviceverlening bestaande uit: onderdelen voor onderhoud, montage, modificatie en renovatie werkzaamheden, specifieke producten, klimaat software en advies t.b.v. luchtbehandelingskasten, waarvan de fabrikanten of importeurs deze service niet meer willen of kunnen verlenen.

Het bedrijf is gevestigd aan huis van de eigenaar. Externe kantoor/magazijn ruimte is niet nodig voor de werkzaamheden. Contacten en afhandeling geschieden met telefoon en email. De werkzaamheden zijn daarom niet aan de locatie gebonden.

Het bedrijf kenmerkt zich als een low-cost en flexibele organisatie. De omzet fluctueert tussen ? 180.000 en ? 220.000, is winstgevend en heeft groeipotentieel. Het bedrijf kent naast de eigenaar geen werknemers. Het werkbeslag van de eigenaar ligt tussen de 0,5 en 0,75 FTE.

De eigenaar wenst met pensioen te gaan en opvolging in de directe omgeving geen mogelijkheden biedt.
De eigenaar is na overname beschikbaar voor een goede overdracht en bereid een deel van de koopsom achter te stellen.

Deze propositie is zeer geschikt voor personen die de stap naar het ondernemerschap willen maken vanwege de affiniteit met de activiteiten van het bedrijf, over financi?le middelen (kunnen) beschikken en een profiel hebben bestaande uit: Technisch inzicht en achtergrond, adequaat probleemoplossend, commercieel ingesteld en administratief ingesteld. Geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29