laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HORECABEDRIJF, BEPERKT EIGEN VERMOGEN BENODIGD

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53294 01-12-2011 Horeca en Recreatie Cafetaria`s
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 N.v.t.

omschrijving

Wij hebben discreet in portefeuille kunnen opnemen: Volledig ingerichte Cafetaria en volledig ingericht restaurant op een prachtige Camping (Veluwe).
De modern en goed onderhouden cafetaria heeft ongeveer 20 zitplaatsen. Het restaurant heeft ongeveer 100 zitplaatsen en er is een ruim terras aanwezig. De camping heeft vele vaste staplaatsen, diverse chalets, caravans en ruime velden voor de seizoenstoeristen, hierdoor is er het hele jaar door activiteit op het terrein. De ligging van de camping maakt dat de lokale markt ook tot de doelgroepen behoort.

De huurprijs per maand bedraagt slechts EUR 1.750,= per maand. Hiervoor heeft u zowel het pand als de inventaris tot uw beschikking. Makkelijker ondernemen kan niet!
Uitgelezen kans voor een (startend) ondernemerskoppel met weinig eigen geld.

Indien u verdere informatie wenst te ontvangen kunt u contact opnemen.

Tags (trefwoorden)
Horecabedrijf | Cafetaria | Camping | Veluwe | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29